• Alphonse de Lamartine Alleen hij is een volledig mens die veel gereisd heeft, die de vormen van zijn gedachten en van zijn leven twintigmaal veranderd heeft.
    Origineel: Il n'y a d'homme plus complet que celui qui a beaucoup voyagé, qui a changé vingt fois la forme de sa pensée et de sa vie.
    Bron: Voyage en Orient
    Alphonse de Lamartine
    Frans dichter, staatsman en geschiedkundige 1790-1869
    - +
     0
Alphonse de Lamartine - Alleen hij is een volledig mens die veel gereisd heeft, die de vormen van zijn gedachten en van zijn leven twintigmaal veranderd heeft.
Alleen hij is een volledig mens die veel gereisd heeft, die de vormen van zijn gedachten en van zijn leven twintigmaal veranderd heeft. van : Alphonse de Lamartine
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Alleen hij is een volledig mens die veel gereisd heeft, die de vormen van zijn gedachten en van zijn leven twintigmaal veranderd heeft.
- Alphonse de Lamartine Citaten.NET