• Ambrose Bierce Logica: De kunst van denken en redeneren in strikte overeenstemming met de beperkingen en het onvermogen van de menselijk misvattingen.
  Origineel: Logic, n. The art of thinking and reasoning in strict accordance with the limitations and incapacities of the human misunderstanding.
  Bron: The Devil's Dictionary (1911)
  Ambrose Bierce
  Amerikaans schrijver 1842-1914
  - +
  +1
Laden...
Ambrose Bierce - Logica: De kunst van denken en redeneren in strikte overeenstemming met de beperkingen en het onvermogen van de menselijk misvattingen.
Logica: De kunst van denken en redeneren in strikte overeenstemming met de beperkingen en het onvermogen van de menselijk misvattingen. van : Ambrose Bierce
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Logica: De kunst van denken en redeneren in strikte overeenstemming met de beperkingen en het onvermogen van de menselijk misvattingen.
- Ambrose Bierce Citaten.NET