• Angela Davis Omdat het te pijnlijk zou zijn om het hoofd te bieden aan de mogelijkheid dat iedereen, inclusief onszelf, een gevangene zou kunnen worden, hebben we de neiging om te denken dat de gevangenis niet verbonden is met onze eigen levens. Dit geldt zelfs voor sommigen van ons, zowel vrouwen als mannen, die al een gevangenisstraf hebben meegemaakt.
    Origineel: Because it would be too agonizing to cope with the possibility that anyone, including ourĀ­ selves, could become a prisoner, we tend to think of the prison as disconnected from our own lives. This is even true for some of us, women as well as men, who have already experienced imprisonment.
    Angela Davis
    Amerikaanse filosofe, schrijfster en politiek activiste 1944-
    Angela Davis
    - +
    +1
Laden...
Angela Davis - Omdat het te pijnlijk zou zijn om het hoofd te bieden aan de mogelijkheid dat iedereen, inclusief onszelf, een gevangene zou kunnen worden, hebben we de neiging om te denken dat de gevangenis niet verbonden is met onze eigen levens. Dit geldt zelfs voor sommigen van ons, zowel vrouwen als mannen, die al een gevangenisstraf hebben meegemaakt.
Omdat het te pijnlijk zou zijn om het hoofd te bieden aan de mogelijkheid dat iedereen, inclusief onszelf, een gevangene zou kunnen worden, hebben we de neiging om te denken dat de gevangenis niet verbonden is met onze eigen levens. Dit geldt zelfs voor sommigen van ons, zowel vrouwen als mannen, die al een gevangenisstraf hebben meegemaakt. van : Angela Davis
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Omdat het te pijnlijk zou zijn om het hoofd te bieden aan de mogelijkheid dat iedereen, inclusief onszelf, een gevangene zou kunnen worden, hebben we de neiging om te denken dat de gevangenis niet verbonden is met onze eigen levens. Dit geldt zelfs voor sommigen van ons, zowel vrouwen als mannen, die al een gevangenisstraf hebben meegemaakt.
- Angela Davis Citaten.NET