• Bertrand Russell Een van de symptomen van een op handen zijnde zenuwinzinking is het geloof dat je werk ontzettend belangrijk is, en dat het nemen van vakantie vele soorten rampen zal veroorzaken.
    Origineel: One of the symptoms of approaching nervous breakdown is the belief that one's work is terribly important, and that to take a holiday would bring all kinds of disaster.
    Bron: The Conquest of Happiness (1930) ch. 5. Voor de volledige tekst zie: russell-j.com
    Bertrand Russell
    Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950) 1872-1970
    Bertrand Russell
    - +
    +30
Bertrand Russell - Een van de symptomen van een op handen zijnde zenuwinzinking is het geloof dat je werk ontzettend belangrijk is, en dat het nemen van vakantie vele soorten rampen zal veroorzaken.
Een van de symptomen van een op handen zijnde zenuwinzinking is het geloof dat je werk ontzettend belangrijk is, en dat het nemen van vakantie vele soorten rampen zal veroorzaken. van : Bertrand Russell
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Een van de symptomen van een op handen zijnde zenuwinzinking is het geloof dat je werk ontzettend belangrijk is, en dat het nemen van vakantie vele soorten rampen zal veroorzaken.
- Bertrand Russell Citaten.NET