• Catharose de Petri In welke richting men ook moge proberen het natuurlijke bewustzijn uit te breiden of te cultiveren, dat bewustzijn is en blijft onder alle omstandigheden een dierlijk bewustzijn.
    Catharose de Petri
    Nederlands mystica en schrijfster (ps. van Henny Stok Huyser) 1902-1990
    Catharose de Petri
    - +
     0
Laden...
Catharose de Petri - In welke richting men ook moge proberen het natuurlijke bewustzijn uit te breiden of te cultiveren, dat bewustzijn is en blijft onder alle omstandigheden een dierlijk bewustzijn.
In welke richting men ook moge proberen het natuurlijke bewustzijn uit te breiden of te cultiveren, dat bewustzijn is en blijft onder alle omstandigheden een dierlijk bewustzijn. van : Catharose de Petri
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower In welke richting men ook moge proberen het natuurlijke bewustzijn uit te breiden of te cultiveren, dat bewustzijn is en blijft onder alle omstandigheden een dierlijk bewustzijn.
- Catharose de Petri Citaten.NET