• Charles de Gaulle Aan de basis van onze beschaving, is er voor iedereen de vrijheid van gedachte, van geloof, van mening, van werk, van vrije tijd.
    Origineel: A la base de notre civilisation, il y a la liberté de chacun dans sa pensée, ses croyances, ses opinions, son travail, ses loisirs.
    Bron: Toespraak 25 november 1941
    Charles de Gaulle
    Frans staatsman 1890-1970
    Charles de Gaulle
    - +
    +8
Charles de Gaulle - Aan de basis van onze beschaving, is er voor iedereen de vrijheid van gedachte, van geloof, van mening, van werk, van vrije tijd.
Aan de basis van onze beschaving, is er voor iedereen de vrijheid van gedachte, van geloof, van mening, van werk, van vrije tijd. van : Charles de Gaulle
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Aan de basis van onze beschaving, is er voor iedereen de vrijheid van gedachte, van geloof, van mening, van werk, van vrije tijd.
- Charles de Gaulle Citaten.NET