• Charles Dickens Het is gebeurd, en er is niets meer aan te doen, en dat is één troost, zoals ze in Turkije zeggen als ze de verkeerde man hebben onthoofd.
    Origineel: It's over, and can't be helped, and that's one consolation, as they always says in Turkey, ven they cuts the wrong man's head off.
    Bron: The Pickwick Papers (1836) ch.23
    Charles Dickens
    Engels schrijver 1812-1870
    - +
    +1
Laden...
Charles Dickens - Het is gebeurd, en er is niets meer aan te doen, en dat is één troost, zoals ze in Turkije zeggen als ze de verkeerde man hebben onthoofd.
Het is gebeurd, en er is niets meer aan te doen, en dat is één troost, zoals ze in Turkije zeggen als ze de verkeerde man hebben onthoofd. van : Charles Dickens
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Het is gebeurd, en er is niets meer aan te doen, en dat is één troost, zoals ze in Turkije zeggen als ze de verkeerde man hebben onthoofd.
- Charles Dickens Citaten.NET