• Christian Morgenstern Fantasie is een geschenk van de goden, maar gebrek aan fantasie ook. Zonder dit gebrek zou de mensheid de moed om voort te leven sedert lang verloren hebben.
    Origineel: Phantasie ist ein Göttergeschenk, aber Mangel an Phantasie auch. Ich behaupte, ohne diesen Mangel würde die Menschheit den Mut zum Weiterexistieren längst verloren haben.
    Bron: Stufen. Eine Entwicklung in Aphorismen und Tagebuch-Notizen (1922)
    Christian Morgenstern
    Duits dichter 1871-1914
    Christian Morgenstern
    - +
    +2
Laden...
Christian Morgenstern - Fantasie is een geschenk van de goden, maar gebrek aan fantasie ook. Zonder dit gebrek zou de mensheid de moed om voort te leven sedert lang verloren hebben.
Fantasie is een geschenk van de goden, maar gebrek aan fantasie ook. Zonder dit gebrek zou de mensheid de moed om voort te leven sedert lang verloren hebben. van : Christian Morgenstern
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Fantasie is een geschenk van de goden, maar gebrek aan fantasie ook. Zonder dit gebrek zou de mensheid de moed om voort te leven sedert lang verloren hebben.
- Christian Morgenstern Citaten.NET