• Edmond Thiaudière Wat de liefde van de ene persoon voor de andere het beste kenmerkt, is dat dubbele gevoel dat je ervaart, van een gevoel van rust in iemands aanwezigheid en van angst in iemands afwezigheid.
    Origineel: Ce qui caractérise le mieux l'amour d'un être pour un autre, c'est le double sentiment qu'on éprouve, de quiétude en sa présence et d'inquiétude en son absence.
    Bron: La proie du néant (1886)
    Edmond Thiaudière
    Frans schrijver en dichter 1837-1930
    - +
    +4
Laden...
Edmond Thiaudière - Wat de liefde van de ene persoon voor de andere het beste kenmerkt, is dat dubbele gevoel dat je ervaart, van een gevoel van rust in iemands aanwezigheid en van angst in iemands afwezigheid.
Wat de liefde van de ene persoon voor de andere het beste kenmerkt, is dat dubbele gevoel dat je ervaart, van een gevoel van rust in iemands aanwezigheid en van angst in iemands afwezigheid. van : Edmond Thiaudière
X
z-love-zwanen black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-zwanen Wat de liefde van de ene persoon voor de andere het beste kenmerkt, is dat dubbele gevoel dat je ervaart, van een gevoel van rust in iemands aanwezigheid en van angst in iemands afwezigheid.
- Edmond Thiaudière Citaten.NET