• Ernst Hohenemser Een statisticus is in staat te beweren dat het bloedigste ogenblik der wereldgeschiedenis de eerste broedermoord was: toen viel 50% van de ganse mannelijke jeugd ter aard.
  Bron: Aphorismen (1918)
  Ernst Hohenemser
  Duits aforist en vertaler 1870-1954
  Ernst Hohenemser
  - +
  +1
Laden...
Ernst Hohenemser - Een statisticus is in staat te beweren dat het bloedigste ogenblik der wereldgeschiedenis de eerste broedermoord was: toen viel 50% van de ganse mannelijke jeugd ter aard.
Een statisticus is in staat te beweren dat het bloedigste ogenblik der wereldgeschiedenis de eerste broedermoord was: toen viel 50% van de ganse mannelijke jeugd ter aard. van : Ernst Hohenemser
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Een statisticus is in staat te beweren dat het bloedigste ogenblik der wereldgeschiedenis de eerste broedermoord was: toen viel 50% van de ganse mannelijke jeugd ter aard.
- Ernst Hohenemser Citaten.NET