• Francois de la Rochefoucauld Er zijn twee soorten trouw in de liefde: de ene doordat met in degene van wie men houdt steeds nieuwe dingen vindt om te beminnen, en de andere doordat met er een eer in stelt trouw te zijn.
    Origineel: Il y a deux sortes de constance en amour: l’une vient de ce que l’on trouve sans cesse dans la personne que l’on aime de nouveaux sujets d’aimer, et l’autre vient de ce que l’on se fait un honneur d’être constant.
    Bron: Maximes et Réflexions morales #176
    Francois de la Rochefoucauld
    Frans schrijver 1613-1680
    - +
     0
Francois de la Rochefoucauld - Er zijn twee soorten trouw in de liefde: de ene doordat met in degene van wie men houdt steeds nieuwe dingen vindt om te beminnen, en de andere doordat met er een eer in stelt trouw te zijn.
Er zijn twee soorten trouw in de liefde: de ene doordat met in degene van wie men houdt steeds nieuwe dingen vindt om te beminnen, en de andere doordat met er een eer in stelt trouw te zijn. van : Francois de la Rochefoucauld
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun Er zijn twee soorten trouw in de liefde: de ene doordat met in degene van wie men houdt steeds nieuwe dingen vindt om te beminnen, en de andere doordat met er een eer in stelt trouw te zijn.
- Francois de la Rochefoucauld Citaten.NET