• Frank O'Connor Zelfs als er nog maar twee mensen in de wereld waren en allebei heiligen, zouden ze niet gelukkig zijn. Een van hen zou zeker proberen de ander te verbeteren. Dat ligt in de aard van de dingen.
  Origineel: Even if there were only two men left in the world and both of them saints they wouldn't be happy. One of them would be bound to try and improve the other. That is the nature of things.
  Bron: Crab Apple Jelly (1944)
  Frank O'Connor
  Iers auteur 1903-1966
  Frank O'Connor
  - +
   0
Laden...
Frank O'Connor - Zelfs als er nog maar twee mensen in de wereld waren en allebei heiligen, zouden ze niet gelukkig zijn. Een van hen zou zeker proberen de ander te verbeteren. Dat ligt in de aard van de dingen.
Zelfs als er nog maar twee mensen in de wereld waren en allebei heiligen, zouden ze niet gelukkig zijn. Een van hen zou zeker proberen de ander te verbeteren. Dat ligt in de aard van de dingen. van : Frank O'Connor
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Zelfs als er nog maar twee mensen in de wereld waren en allebei heiligen, zouden ze niet gelukkig zijn. Een van hen zou zeker proberen de ander te verbeteren. Dat ligt in de aard van de dingen.
- Frank O'Connor Citaten.NET