• Franz Josef Strauss Dit Europa heeft een gemeenschappelijk lot en een gemeenschappelijke toekomst, wat ligt er meer voor de hand dan een gemeenschappelijk beleid?
  Origineel: Dieses Europa hat ein gemeinsames Schicksal und eine gemeinsame Zukunft. Was liegt näher, als dass es zu einer gemeinsamen Politik kommen muss?
  Bron: Bondsdagdebat over het ECG-Verdrag op 7 februari 1952
  Franz Josef Strauss
  Duits politicus (CSU) 1915-1988
  Franz Josef Strauss
  - +
   0
Franz Josef Strauss - Dit Europa heeft een gemeenschappelijk lot en een gemeenschappelijke toekomst, wat ligt er meer voor de hand dan een gemeenschappelijk beleid?
Dit Europa heeft een gemeenschappelijk lot en een gemeenschappelijke toekomst, wat ligt er meer voor de hand dan een gemeenschappelijk beleid? van : Franz Josef Strauss
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Dit Europa heeft een gemeenschappelijk lot en een gemeenschappelijke toekomst, wat ligt er meer voor de hand dan een gemeenschappelijk beleid?
- Franz Josef Strauss Citaten.NET