• Freya Stark De grote en bijna enige troost van het feit een vrouw te zijn is dat je altijd kunt doen alsof je dommer bent dan je eigenlijk bent, en dat niemand daar vervolgens verbaasd over is.
    Origineel: The great and almost only comfort about being a woman is that one can always pretend to be more stupid than one is and no one is surprised.
    Bron: The Valleys of the Assassins (1934)
    Freya Stark
    Brits schrijfster van m.n. reisverhalen 1893-1993
    Freya Stark
    - +
     0
Laden...
Freya Stark - De grote en bijna enige troost van het feit een vrouw te zijn is dat je altijd kunt doen alsof je dommer bent dan je eigenlijk bent, en dat niemand daar vervolgens verbaasd over is.
De grote en bijna enige troost van het feit een vrouw te zijn is dat je altijd kunt doen alsof je dommer bent dan je eigenlijk bent, en dat niemand daar vervolgens verbaasd over is. van : Freya Stark
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower De grote en bijna enige troost van het feit een vrouw te zijn is dat je altijd kunt doen alsof je dommer bent dan je eigenlijk bent, en dat niemand daar vervolgens verbaasd over is.
- Freya Stark Citaten.NET