• Freya Stark Er zijn, denk ik soms, slechts twee soorten mensen in deze wereld, de gesettelde en de nomade, en er bestaat een natuurlijke antipathie tussen hen, ongeacht het land waartoe ze behoren.
  Origineel: There are, I sometimes think, only two sorts of people in this world — the settled and the nomad — and there is a natural antipathy between them, whatever the land to which they may belong.
  Bron: A Winter in Arabia (1940)
  Freya Stark
  Brits schrijfster van m.n. reisverhalen 1893-1993
  Freya Stark
  - +
   0
Freya Stark - Er zijn, denk ik soms, slechts twee soorten mensen in deze wereld, de gesettelde en de nomade, en er bestaat een natuurlijke antipathie tussen hen, ongeacht het land waartoe ze behoren.
Er zijn, denk ik soms, slechts twee soorten mensen in deze wereld, de gesettelde en de nomade, en er bestaat een natuurlijke antipathie tussen hen, ongeacht het land waartoe ze behoren. van : Freya Stark
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Er zijn, denk ik soms, slechts twee soorten mensen in deze wereld, de gesettelde en de nomade, en er bestaat een natuurlijke antipathie tussen hen, ongeacht het land waartoe ze behoren.
- Freya Stark Citaten.NET