• Gene Fowler De beste manier om een succesvolle schrijver geworden is om goede teksten te lezen, dit te onthouden, en dan te vergeten waar het vandaan kwam.
  Origineel: The best way to become a successful writer is to read good writing, remember it, and then forget where you remember it from.
  Gene Fowler
  Amerikaans journalist en auteur 1890-1960
  Gene Fowler
  - +
   0
Laden...
Gene Fowler - De beste manier om een succesvolle schrijver geworden is om goede teksten te lezen, dit te onthouden, en dan te vergeten waar het vandaan kwam.
De beste manier om een succesvolle schrijver geworden is om goede teksten te lezen, dit te onthouden, en dan te vergeten waar het vandaan kwam. van : Gene Fowler
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest De beste manier om een succesvolle schrijver geworden is om goede teksten te lezen, dit te onthouden, en dan te vergeten waar het vandaan kwam.
- Gene Fowler Citaten.NET