• George Bernard Shaw De grootste zonde tegen onze medeschepselen is niet ze te haten, maar onverschillig tegen ze te zijn: dat is de essentie van onmenselijkheid.
  Origineel: The worst sin towards our fellow creatures is not to hate them, but to be indifferent to them: that's the essence of inhumanity.
  Bron: The Devil's Disciple (1901) Act II
  George Bernard Shaw
  Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
  George Bernard Shaw
  - +
  +20
George Bernard Shaw - De grootste zonde tegen onze medeschepselen is niet ze te haten, maar onverschillig tegen ze te zijn: dat is de essentie van onmenselijkheid.
De grootste zonde tegen onze medeschepselen is niet ze te haten, maar onverschillig tegen ze te zijn: dat is de essentie van onmenselijkheid. van : George Bernard Shaw
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest De grootste zonde tegen onze medeschepselen is niet ze te haten, maar onverschillig tegen ze te zijn: dat is de essentie van onmenselijkheid.
- George Bernard Shaw Citaten.NET