• George Bernard Shaw Als er twintig manieren zijn om de waarheid te vertellen en maar één manier om een leugen te vertellen, zou de regering erachter komen. Het ligt in de aard van regeringen om leugens te vertellen.
    Origineel: If there was twenty ways of telling the truth and only one way of telling a lie, the Government would find it out. It's in the nature of governments to tell lies.
    Bron: O'Flaherty V.C. (1919)
    George Bernard Shaw
    Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
    George Bernard Shaw
    - +
    +1
George Bernard Shaw - Als er twintig manieren zijn om de waarheid te vertellen en maar één manier om een leugen te vertellen, zou de regering erachter komen. Het ligt in de aard van regeringen om leugens te vertellen.
Als er twintig manieren zijn om de waarheid te vertellen en maar één manier om een leugen te vertellen, zou de regering erachter komen. Het ligt in de aard van regeringen om leugens te vertellen. van : George Bernard Shaw
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Als er twintig manieren zijn om de waarheid te vertellen en maar één manier om een leugen te vertellen, zou de regering erachter komen. Het ligt in de aard van regeringen om leugens te vertellen.
- George Bernard Shaw Citaten.NET