• Georges Bernanos Het enige verschil tussen een optimist en een pessimist is dat de eerste een gelukkige idioot is en de tweede een bedroefde idioot.
    Origineel: La seule différence entre un optimiste et un pessimiste, c'est que le premier est un imbécile heureux et que le second est un imbécile triste.
    Georges Bernanos
    Frans schrijver 1888-1948
    - +
    +1
Laden...
Georges Bernanos - Het enige verschil tussen een optimist en een pessimist is dat de eerste een gelukkige idioot is en de tweede een bedroefde idioot.
Het enige verschil tussen een optimist en een pessimist is dat de eerste een gelukkige idioot is en de tweede een bedroefde idioot. van : Georges Bernanos
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het enige verschil tussen een optimist en een pessimist is dat de eerste een gelukkige idioot is en de tweede een bedroefde idioot.
- Georges Bernanos Citaten.NET