• Gotthold Ephraim Lessing Wie van mij niet wil aanvaarden wat hij nodig heeft als ik het heb, zal mij ook niets geven van wat hij heeft als ik er om zit te springen.
    Origineel: Wer von mir nichts annehmen will, wenn er's bedarf und ich's habe, der will mir auch nichts geben, wenn er's hat und ich's bedarf.
    Bron: Minna von Barnhelm (1767)
    Gotthold Ephraim Lessing
    Duits toneelschrijver 1729-1781
    - +
     0
Laden...
Gotthold Ephraim Lessing - Wie van mij niet wil aanvaarden wat hij nodig heeft als ik het heb, zal mij ook niets geven van wat hij heeft als ik er om zit te springen.
Wie van mij niet wil aanvaarden wat hij nodig heeft als ik het heb, zal mij ook niets geven van wat hij heeft als ik er om zit te springen. van : Gotthold Ephraim Lessing
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Wie van mij niet wil aanvaarden wat hij nodig heeft als ik het heb, zal mij ook niets geven van wat hij heeft als ik er om zit te springen.
- Gotthold Ephraim Lessing Citaten.NET