• Henry David Thoreau Ik ging naar het bos omdat ik welbewust wilde leven, om alleen de essentiële feiten van het leven naar voren te brengen, en te kijken of ik niet kon leren wat het te leren had, en niet, wanneer ik sterf, te ontdekken dat ik niet geleefd heb.
    Origineel: I went to the woods because I wished to live deliberately, to front only the essential facts of life, and see if I could not learn what it had to teach, and not, when I came to die, discover that I had not lived.
    Bron: Walden (1854)
    Henry David Thoreau
    Amerikaans schrijver 1817-1862
    Henry David Thoreau
    - +
    +3
Henry David Thoreau - Ik ging naar het bos omdat ik welbewust wilde leven, om alleen de essentiële feiten van het leven naar voren te brengen, en te kijken of ik niet kon leren wat het te leren had, en niet, wanneer ik sterf, te ontdekken dat ik niet geleefd heb.
Ik ging naar het bos omdat ik welbewust wilde leven, om alleen de essentiële feiten van het leven naar voren te brengen, en te kijken of ik niet kon leren wat het te leren had, en niet, wanneer ik sterf, te ontdekken dat ik niet geleefd heb. van: Henry David Thoreau
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Ik ging naar het bos omdat ik welbewust wilde leven, om alleen de essentiële feiten van het leven naar voren te brengen, en te kijken of ik niet kon leren wat het te leren had, en niet, wanneer ik sterf, te ontdekken dat ik niet geleefd heb.
- Henry David Thoreau
Citaten.NET