• Henry Louis Mencken De kostbaarste aller dwaasheden is hartstochtelijk te geloven in wat duidelijk onwaar is. Het is de voornaamste bezigheid van de mens.
  Origineel: The most costly of all follies is to believe passionately in the palpably not true. It is the chief occupation of mankind.
  Bron: A Mencken Chrestomathy (1949)
  Henry Louis Mencken
  Amerikaans journalist en criticus 1880-1956
  Henry Louis Mencken
  - +
  +2
Laden...
Henry Louis Mencken - De kostbaarste aller dwaasheden is hartstochtelijk te geloven in wat duidelijk onwaar is. Het is de voornaamste bezigheid van de mens.
De kostbaarste aller dwaasheden is hartstochtelijk te geloven in wat duidelijk onwaar is. Het is de voornaamste bezigheid van de mens. van : Henry Louis Mencken
X
z-love-leaves black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-leaves De kostbaarste aller dwaasheden is hartstochtelijk te geloven in wat duidelijk onwaar is. Het is de voornaamste bezigheid van de mens.
- Henry Louis Mencken Citaten.NET