• Hermann Josef Abs Winst is net zo noodzakelijk als de lucht om te ademen, maar het zou verschrikkelijk zijn als we alleen werken om winst te maken, net zoals het verschrikkelijk zou zijn wanneer we slechts leefden om te ademen.
    Origineel: Gewinn ist so notwendig wie die Luft zum Atmen, aber es wäre schlimm, wenn wir nur wirtschaften würden, um Gewinn zu machen, wie es schlimm wäre, wenn wir nur leben würden, um zu atmen.
    Hermann Josef Abs
    Duits bankier 1901-1994
    Hermann Josef Abs
    - +
     0
Hermann Josef Abs - Winst is net zo noodzakelijk als de lucht om te ademen, maar het zou verschrikkelijk zijn als we alleen werken om winst te maken, net zoals het verschrikkelijk zou zijn wanneer we slechts leefden om te ademen.
Winst is net zo noodzakelijk als de lucht om te ademen, maar het zou verschrikkelijk zijn als we alleen werken om winst te maken, net zoals het verschrikkelijk zou zijn wanneer we slechts leefden om te ademen. van : Hermann Josef Abs
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Winst is net zo noodzakelijk als de lucht om te ademen, maar het zou verschrikkelijk zijn als we alleen werken om winst te maken, net zoals het verschrikkelijk zou zijn wanneer we slechts leefden om te ademen.
- Hermann Josef Abs Citaten.NET