• Hilaire Belloc De toekomst is altijd een verrassing, maar politieke wijsheid is het om tenminste ten dele in te schatten wat die verrassing zijn zal. En wat mij betreft, ik moet wel geloven dat een van de belangrijke onverwachte dingen in de toekomst de terugkeer van de islam is.
    Origineel: The future always comes as a surprise, but political wisdom consists in attempting at least some partial judgment of what that surprise may be. And for my part I cannot but believe that a main unexpected thing of the future is the return of Islam.
    Bron: The Great Heresies (1938) H. III
    Hilaire Belloc
    Frans-Brits schrijver 1870-1953
    Hilaire Belloc
    - +
    +16
Hilaire Belloc - De toekomst is altijd een verrassing, maar politieke wijsheid is het om tenminste ten dele in te schatten wat die verrassing zijn zal. En wat mij betreft, ik moet wel geloven dat een van de belangrijke onverwachte dingen in de toekomst de terugkeer van de islam is.
De toekomst is altijd een verrassing, maar politieke wijsheid is het om tenminste ten dele in te schatten wat die verrassing zijn zal. En wat mij betreft, ik moet wel geloven dat een van de belangrijke onverwachte dingen in de toekomst de terugkeer van de islam is. van : Hilaire Belloc
X
z-love-small-hearts black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-small-hearts De toekomst is altijd een verrassing, maar politieke wijsheid is het om tenminste ten dele in te schatten wat die verrassing zijn zal. En wat mij betreft, ik moet wel geloven dat een van de belangrijke onverwachte dingen in de toekomst de terugkeer van de islam is.
- Hilaire Belloc Citaten.NET