• Hilaire Belloc De katholieke kerk is een instelling die ik voor goddelijk moet houden - maar voor ongelovigen zou een bewijs van haar goddelijkheid kunnen worden gevonden in het feit dat geen enkele menselijke instelling die met zo'n schurkachtige onnozelheid werd geleid, het langer dan veertien dagen zou hebben volgehouden.
    Origineel: The Catholic Church is an institution I am bound to hold divine - but for unbelievers a proof of its divinity might be found in the fact that no merely human institution conducted with such knavish imbecility would have lasted a fortnight.
    Bron: In: Robert Speaight - The Life of Hilaire Belloc (1957)
    Hilaire Belloc
    Frans-Brits schrijver 1870-1953
    Hilaire Belloc
    - +
    +2
Hilaire Belloc - De katholieke kerk is een instelling die ik voor goddelijk moet houden - maar voor ongelovigen zou een bewijs van haar goddelijkheid kunnen worden gevonden in het feit dat geen enkele menselijke instelling die met zo'n schurkachtige onnozelheid werd geleid, het langer dan veertien dagen zou hebben volgehouden.
De katholieke kerk is een instelling die ik voor goddelijk moet houden - maar voor ongelovigen zou een bewijs van haar goddelijkheid kunnen worden gevonden in het feit dat geen enkele menselijke instelling die met zo'n schurkachtige onnozelheid werd geleid, het langer dan veertien dagen zou hebben volgehouden. van: Hilaire Belloc
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De katholieke kerk is een instelling die ik voor goddelijk moet houden - maar voor ongelovigen zou een bewijs van haar goddelijkheid kunnen worden gevonden in het feit dat geen enkele menselijke instelling die met zo'n schurkachtige onnozelheid werd geleid, het langer dan veertien dagen zou hebben volgehouden.
- Hilaire Belloc
Citaten.NET