• J. K. Rowling Elke seconde dat hij ademde, de geur van het gras, de koele lucht op zijn gezicht, was zo kostbaar: en dan te bedenken dat mensen vele jaren hadden, tijd om te verspillen, zoveel tijd dat het zich voortsleepte, en dat daarentegen hij zich aan elke seconde vastklampte.
    Origineel: Every second he breathed, the smell of the grass, the cool air on his face, was so precious: To think that people had years and years, time to waste, so much time it dragged, and he was clinging to each second.
    Bron: Harry Potter en de Relieken van de Dood
    J. K. Rowling
    Brits schrijfster 1965-
    - +
     0
Laden...
J. K. Rowling - Elke seconde dat hij ademde, de geur van het gras, de koele lucht op zijn gezicht, was zo kostbaar: en dan te bedenken dat mensen vele jaren hadden, tijd om te verspillen, zoveel tijd dat het zich voortsleepte, en dat daarentegen hij zich aan elke seconde vastklampte.
Elke seconde dat hij ademde, de geur van het gras, de koele lucht op zijn gezicht, was zo kostbaar: en dan te bedenken dat mensen vele jaren hadden, tijd om te verspillen, zoveel tijd dat het zich voortsleepte, en dat daarentegen hij zich aan elke seconde vastklampte. van : J. K. Rowling
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Elke seconde dat hij ademde, de geur van het gras, de koele lucht op zijn gezicht, was zo kostbaar: en dan te bedenken dat mensen vele jaren hadden, tijd om te verspillen, zoveel tijd dat het zich voortsleepte, en dat daarentegen hij zich aan elke seconde vastklampte.
- J. K. Rowling Citaten.NET