• Jacques Perret Het kind doet er een eeuw over om op te groeien en op zijn twaalfde jaar krijgt hij even de gelegenheid zijn volwassenheid in een paar uur af te raffelen en vervolgens zijn ouderdom in enkele minuten.
  Origineel: L'enfant met un siècle à grandir et à douze ans il ne lui reste plus qu'à bâcler sa maturité en quelques heures et expédier la vieillesse en deux minhtes.
  Bron: La Béte Malhousse
  Jacques Perret
  Frans schrijver 1901-1992
  - +
   0
Laden...
Jacques Perret - Het kind doet er een eeuw over om op te groeien en op zijn twaalfde jaar krijgt hij even de gelegenheid zijn volwassenheid in een paar uur af te raffelen en vervolgens zijn ouderdom in enkele minuten.
Het kind doet er een eeuw over om op te groeien en op zijn twaalfde jaar krijgt hij even de gelegenheid zijn volwassenheid in een paar uur af te raffelen en vervolgens zijn ouderdom in enkele minuten. van : Jacques Perret
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het kind doet er een eeuw over om op te groeien en op zijn twaalfde jaar krijgt hij even de gelegenheid zijn volwassenheid in een paar uur af te raffelen en vervolgens zijn ouderdom in enkele minuten.
- Jacques Perret Citaten.NET