• Jane Austen Wanneer zo vele uren besteed zijn aan het mezelf overtuigen dat ik correct ben, is er dan niet een reden om ongerust te zijn dat ik onjuist ben?
  Origineel: Where so many hours have been spent in convincing myself that I am right, is there not some reason to fear I may be wrong?
  Bron: Sense and Sensibility p.152
  Jane Austen
  Engels romanschrijfster 1775-1817
  Jane Austen
  - +
  +5
Laden...
Jane Austen - Wanneer zo vele uren besteed zijn aan het mezelf overtuigen dat ik correct ben, is er dan niet een reden om ongerust te zijn dat ik onjuist ben?
Wanneer zo vele uren besteed zijn aan het mezelf overtuigen dat ik correct ben, is er dan niet een reden om ongerust te zijn dat ik onjuist ben? van : Jane Austen
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Wanneer zo vele uren besteed zijn aan het mezelf overtuigen dat ik correct ben, is er dan niet een reden om ongerust te zijn dat ik onjuist ben?
- Jane Austen Citaten.NET