• J.M. Coetzee Omdat de schoonheid van een vrouw niet alleen bij haar hoort. Het maakt deel uit van de premie die ze de wereld in brengt. Ze heeft de plicht om het te delen.
  Origineel: Because a women's beauty does not belong to her alone. It is a part of the bounty she brings into the world. She has a duty to share it.
  Bron: Disgrace (2000)
  J.M. Coetzee
  Zuid-Afrikaans schrijver en Nobelprijswinnaar Literaar (2003) 1940-
  J.M. Coetzee
  - +
   0
J.M. Coetzee - Omdat de schoonheid van een vrouw niet alleen bij haar hoort. Het maakt deel uit van de premie die ze de wereld in brengt. Ze heeft de plicht om het te delen.
Omdat de schoonheid van een vrouw niet alleen bij haar hoort. Het maakt deel uit van de premie die ze de wereld in brengt. Ze heeft de plicht om het te delen. van : J.M. Coetzee
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Omdat de schoonheid van een vrouw niet alleen bij haar hoort. Het maakt deel uit van de premie die ze de wereld in brengt. Ze heeft de plicht om het te delen.
- J.M. Coetzee Citaten.NET