• Johann Heinrich Pestalozzi Hoe hoger het niveau van rechtvaardigheid in een persoon, hoe kleiner de kans dat hij gelijk heeft, d.w.z. hoe minder vaak zijn uitspraken en beweringen consistent zijn met de waarheid.
    Origineel: Je höher die Rechthaberei in einem Menschen steigt, desto seltener hat er recht, das heißt desto seltener stimmen seine Aussagen und Behauptungen mit der Wahrheit überein.
    Bron: Der natürliche Schulmeister, 1803-1804. 3. Zueignung
    Johann Heinrich Pestalozzi
    Zwitsers pedagoog, schrijver en politicus 1746-1827
    - +
     0
Laden...
Johann Heinrich Pestalozzi - Hoe hoger het niveau van rechtvaardigheid in een persoon, hoe kleiner de kans dat hij gelijk heeft, d.w.z. hoe minder vaak zijn uitspraken en beweringen consistent zijn met de waarheid.
Hoe hoger het niveau van rechtvaardigheid in een persoon, hoe kleiner de kans dat hij gelijk heeft, d.w.z. hoe minder vaak zijn uitspraken en beweringen consistent zijn met de waarheid. van : Johann Heinrich Pestalozzi
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Hoe hoger het niveau van rechtvaardigheid in een persoon, hoe kleiner de kans dat hij gelijk heeft, d.w.z. hoe minder vaak zijn uitspraken en beweringen consistent zijn met de waarheid.
- Johann Heinrich Pestalozzi Citaten.NET