• Johann Heinrich Pestalozzi Ik hoef je er niet aan te herinneren hoe belangrijk muziek is, omdat het de hoogste gevoelens kan creëren en ondersteunen waartoe de mens in staat is.
    Origineel: Ich brauche sie nicht daran zu erinnern, wie wichtig die Musik ist, weil sie die höchsten Gefühle, deren der Mensch fähig ist, zu erzeugen und zu unterstützen vermag.
    Bron: J. H., Briefe. An Greaves, am 18. Februar 1819
    Johann Heinrich Pestalozzi
    Zwitsers pedagoog, schrijver en politicus 1746-1827
    - +
     0
Laden...
Johann Heinrich Pestalozzi - Ik hoef je er niet aan te herinneren hoe belangrijk muziek is, omdat het de hoogste gevoelens kan creëren en ondersteunen waartoe de mens in staat is.
Ik hoef je er niet aan te herinneren hoe belangrijk muziek is, omdat het de hoogste gevoelens kan creëren en ondersteunen waartoe de mens in staat is. van : Johann Heinrich Pestalozzi
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Ik hoef je er niet aan te herinneren hoe belangrijk muziek is, omdat het de hoogste gevoelens kan creëren en ondersteunen waartoe de mens in staat is.
- Johann Heinrich Pestalozzi Citaten.NET