• Johann Wolfgang von Goethe Laat de vrouw leren om op tijd te dienen in overeenstemming met haar bestemming; Want alleen door dienstbaarheid komt ze uiteindelijk aan de macht, over de verdiende macht die haar in huis toebehoort.
    Origineel: Dienen lerne beizeiten das Weib nach ihrer Bestimmung; Denn durch Dienen allein gelangt sie endlich zum Herrschen, Zu der verdienten Gewalt, die doch ihr im Hause gehöret.
    Bron: Hermann und Dorothea (1797) Erato
    Johann Wolfgang von Goethe
    Duits schrijver en dichter 1749-1832
    - +
     0
Laden...
Johann Wolfgang von Goethe - Laat de vrouw leren om op tijd te dienen in overeenstemming met haar bestemming; Want alleen door dienstbaarheid komt ze uiteindelijk aan de macht, over de verdiende macht die haar in huis toebehoort.
Laat de vrouw leren om op tijd te dienen in overeenstemming met haar bestemming; Want alleen door dienstbaarheid komt ze uiteindelijk aan de macht, over de verdiende macht die haar in huis toebehoort. van : Johann Wolfgang von Goethe
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Laat de vrouw leren om op tijd te dienen in overeenstemming met haar bestemming; Want alleen door dienstbaarheid komt ze uiteindelijk aan de macht, over de verdiende macht die haar in huis toebehoort.
- Johann Wolfgang von Goethe Citaten.NET