• John Betjeman Te veel mensen in de moderne wereld zien poëzie als een luxe, niet als een noodzaak zoals benzine. Maar voor mij is het de olie van het leven.
    Origineel: Too many people in the modern world view poetry as a luxury, not a necessity like petrol. But to me it's the oil of life.
    John Betjeman
    Engels dichter 1906 - 1984
    - +
     0
Laden...
John Betjeman - Te veel mensen in de moderne wereld zien poëzie als een luxe, niet als een noodzaak zoals benzine. Maar voor mij is het de olie van het leven.
Te veel mensen in de moderne wereld zien poëzie als een luxe, niet als een noodzaak zoals benzine. Maar voor mij is het de olie van het leven. van : John Betjeman
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Te veel mensen in de moderne wereld zien poëzie als een luxe, niet als een noodzaak zoals benzine. Maar voor mij is het de olie van het leven.
- John Betjeman Citaten.NET