• John Steinbeck Het is heel vreemd dat je er zo moeilijk van af gebracht kan worden als je jezelf eenmaal iets ten doel hebt gesteld, zelfs als het niet handig en niet eens wenselijk is.
  Bron: Travels With Charley: In Search of America (1962) Maine
  John Steinbeck
  Amerikaans auteur en Nobelprijswinnaar literatuur (1962) 1902-1968
  John Steinbeck
  - +
   0
Laden...
John Steinbeck - Het is heel vreemd dat je er zo moeilijk van af gebracht kan worden als je jezelf eenmaal iets ten doel hebt gesteld, zelfs als het niet handig en niet eens wenselijk is.
Het is heel vreemd dat je er zo moeilijk van af gebracht kan worden als je jezelf eenmaal iets ten doel hebt gesteld, zelfs als het niet handig en niet eens wenselijk is. van : John Steinbeck
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Het is heel vreemd dat je er zo moeilijk van af gebracht kan worden als je jezelf eenmaal iets ten doel hebt gesteld, zelfs als het niet handig en niet eens wenselijk is.
- John Steinbeck Citaten.NET