• Joseph Joubert Omwentelingen zijn tijden, waarin de arme niet zeker is van zijn eerlijkheid, de rijke niet van zijn vermogen en de onschuldige niet van zijn leven.
    Origineel: Les révolutions sont des temps où le pauvre n'est pas sûr de sa probité, le riche de sa fortune, et l'innocent de sa vie.
    Bron: Pensées, maximes, essais et correspondance 16, 59
    Joseph Joubert
    Frans schrijver 1754-1824
    - +
     0
Joseph Joubert - Omwentelingen zijn tijden, waarin de arme niet zeker is van zijn eerlijkheid, de rijke niet van zijn vermogen en de onschuldige niet van zijn leven.
Omwentelingen zijn tijden, waarin de arme niet zeker is van zijn eerlijkheid, de rijke niet van zijn vermogen en de onschuldige niet van zijn leven. van : Joseph Joubert
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Omwentelingen zijn tijden, waarin de arme niet zeker is van zijn eerlijkheid, de rijke niet van zijn vermogen en de onschuldige niet van zijn leven.
- Joseph Joubert Citaten.NET