• Julian Huxley De mens is een product van bijna drie miljard jaar evolutie, in wiens persoon het evolutieproces zich eindelijk bewust is geworden van zichzelf en zijn mogelijkheden. Of hij het nu leuk vindt of niet, hij is verantwoordelijk voor de hele verdere evolutie van onze planeet.
    Origineel: Man is a product of nearly three billion years of evolution, in whose person the evolutionary process has at last become conscious of itself and its possibilities. Whether he likes it or not, he is responsible for the whole further evolution of our planet.
    Bron: The New Divinity (1964)
    Julian Huxley
    Brits bioloog en schrijver 1887-1975
    Julian Huxley
    - +
    +2
Julian Huxley - De mens is een product van bijna drie miljard jaar evolutie, in wiens persoon het evolutieproces zich eindelijk bewust is geworden van zichzelf en zijn mogelijkheden. Of hij het nu leuk vindt of niet, hij is verantwoordelijk voor de hele verdere evolutie van onze planeet.
De mens is een product van bijna drie miljard jaar evolutie, in wiens persoon het evolutieproces zich eindelijk bewust is geworden van zichzelf en zijn mogelijkheden. Of hij het nu leuk vindt of niet, hij is verantwoordelijk voor de hele verdere evolutie van onze planeet. van: Julian Huxley
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De mens is een product van bijna drie miljard jaar evolutie, in wiens persoon het evolutieproces zich eindelijk bewust is geworden van zichzelf en zijn mogelijkheden. Of hij het nu leuk vindt of niet, hij is verantwoordelijk voor de hele verdere evolutie van onze planeet.
- Julian Huxley
Citaten.NET