• Karl Popper Wanneer een theorie voor jou de enige mogelijke lijkt, neem dit dan als een teken dat je de theorie noch het probleem hebt begrepen dat het moest oplossen.
    Origineel: Whenever a theory appears to you as the only possible one, take this as a sign that you have neither understood the theory nor the problem which it was intended to solve.
    Bron: Objective Knowledge: An Evolutionary Approach (1972)
    Karl Popper
    Oostenrijks-Brits wetenschapsfilosoof 1902-1994
    Karl Popper
    - +
    +1
Karl Popper - Wanneer een theorie voor jou de enige mogelijke lijkt, neem dit dan als een teken dat je de theorie noch het probleem hebt begrepen dat het moest oplossen.
Wanneer een theorie voor jou de enige mogelijke lijkt, neem dit dan als een teken dat je de theorie noch het probleem hebt begrepen dat het moest oplossen. van : Karl Popper
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Wanneer een theorie voor jou de enige mogelijke lijkt, neem dit dan als een teken dat je de theorie noch het probleem hebt begrepen dat het moest oplossen.
- Karl Popper Citaten.NET