• Kazuo Ishiguro Er is zeker een voldoening en waardigheid te behalen door de fouten die iemand in de loop van zijn leven heeft gemaakt, te aanvaarden.
    Origineel: There is certainly a satisfaction and dignity to be gained in coming to terms with the mistakes one has made in the course of one’s life.
    Bron: An Artist of the Floating World 88
    Kazuo Ishiguro
    Japans-Engels auteur en Nobelprijswinnaar Literatuur (2017) 1954-
    Kazuo Ishiguro
    - +
    +1
Kazuo Ishiguro - Er is zeker een voldoening en waardigheid te behalen door de fouten die iemand in de loop van zijn leven heeft gemaakt, te aanvaarden.
Er is zeker een voldoening en waardigheid te behalen door de fouten die iemand in de loop van zijn leven heeft gemaakt, te aanvaarden. van : Kazuo Ishiguro
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Er is zeker een voldoening en waardigheid te behalen door de fouten die iemand in de loop van zijn leven heeft gemaakt, te aanvaarden.
- Kazuo Ishiguro Citaten.NET