• Khaled Hosseini Ik opende mijn mond, bijna iets gezegd. Bijna. De rest van mijn leven had anders kunnen zijn als ik het had gedaan. Maar ik deed het niet.
  Origineel: I opened my mouth, almost said something. Almost. The rest of my life might have turned out differently if I had. But I didn’t.
  Bron: The Kite Runner
  Khaled Hosseini
  Amerikaans-Afghaans schrijver en arts 1965-
  Khaled Hosseini
  - +
  +1
Khaled Hosseini - Ik opende mijn mond, bijna iets gezegd. Bijna. De rest van mijn leven had anders kunnen zijn als ik het had gedaan. Maar ik deed het niet.
Ik opende mijn mond, bijna iets gezegd. Bijna. De rest van mijn leven had anders kunnen zijn als ik het had gedaan. Maar ik deed het niet. van : Khaled Hosseini
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Ik opende mijn mond, bijna iets gezegd. Bijna. De rest van mijn leven had anders kunnen zijn als ik het had gedaan. Maar ik deed het niet.
- Khaled Hosseini Citaten.NET