• Ludwig Börne Iedereen die luistert naar de stem van zijn hart in plaats van naar het geschreeuw op de markt en die de moed heeft om te verspreiden wat zijn hart hem heeft geleerd, is altijd origineel.
    Origineel: Wer auf die Stimme seines Herzens hört statt auf das Marktgeschrei, und wer den Mut hat, lehrend zu verbreiten, was ihn das Herz gelehrt, der ist immer originell.
    Bron: Die Kunst, in drei Tagen ein Original-Schriftsteller zu werden (1823)
    Ludwig Börne
    Duits journalist en criticus 1786-1837
    - +
     0
Laden...
Ludwig Börne - Iedereen die luistert naar de stem van zijn hart in plaats van naar het geschreeuw op de markt en die de moed heeft om te verspreiden wat zijn hart hem heeft geleerd, is altijd origineel.
Iedereen die luistert naar de stem van zijn hart in plaats van naar het geschreeuw op de markt en die de moed heeft om te verspreiden wat zijn hart hem heeft geleerd, is altijd origineel. van : Ludwig Börne
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Iedereen die luistert naar de stem van zijn hart in plaats van naar het geschreeuw op de markt en die de moed heeft om te verspreiden wat zijn hart hem heeft geleerd, is altijd origineel.
- Ludwig Börne Citaten.NET