• Maarten Luther Muziek is een puur geschenk en een geschenk van God, het verdrijft de duivel, het maakt mensen blij en daardoor vergeet je alle ondeugden.
    Origineel: Musik ist ein reines Geschenk und eine Gabe Gottes, sie vertreibt den Teufel, sie macht die Leute fröhlich und man vergißt über sie alle Laster.
    Maarten Luther
    Duits protestantse theoloog en reformator 1483-1546
    - +
     0
Laden...
Maarten Luther - Muziek is een puur geschenk en een geschenk van God, het verdrijft de duivel, het maakt mensen blij en daardoor vergeet je alle ondeugden.
Muziek is een puur geschenk en een geschenk van God, het verdrijft de duivel, het maakt mensen blij en daardoor vergeet je alle ondeugden. van : Maarten Luther
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Muziek is een puur geschenk en een geschenk van God, het verdrijft de duivel, het maakt mensen blij en daardoor vergeet je alle ondeugden.
- Maarten Luther Citaten.NET