• Manuel Seco Om een lexicograaf te zijn, moet je een vleugje idealistische waanzin hebben, omdat het onmogelijk is een foto van taal te maken. Het is hetzelfde als water in een mand gieten. Niemand kan een taal vasthouden.
  Origineel: Para ser lexicógrafo hay que tener una veta de locura idealista, porque la foto del lenguaje es imposible hacerla. Es igual que echar agua en una cesta. Al lenguaje no hay quien lo sujete.
  Bron: El Pais 05-10-1999. Voor de volledige tekst zie: elpais.com
  Manuel Seco
  Spaans lexicograaf, linguist and filoloog 1928-
  Manuel Seco
  - +
  +1
Manuel Seco - Om een lexicograaf te zijn, moet je een vleugje idealistische waanzin hebben, omdat het onmogelijk is een foto van taal te maken. Het is hetzelfde als water in een mand gieten. Niemand kan een taal vasthouden.
Om een lexicograaf te zijn, moet je een vleugje idealistische waanzin hebben, omdat het onmogelijk is een foto van taal te maken. Het is hetzelfde als water in een mand gieten. Niemand kan een taal vasthouden. van: Manuel Seco
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Om een lexicograaf te zijn, moet je een vleugje idealistische waanzin hebben, omdat het onmogelijk is een foto van taal te maken. Het is hetzelfde als water in een mand gieten. Niemand kan een taal vasthouden.
- Manuel Seco
Citaten.NET