• Marianne Williamson In elke gemeenschap is er werk aan de winkel. In elke natie zijn er wonden te genezen. In elk hart is er de macht om het te doen.
  Origineel: In every community, there is work to be done. In every nation, there are wounds to heal. In every heart, there is the power to do it.
  Marianne Williamson
  Amerikaans spiritueel auteur 1952-
  - +
  +1
Laden...
Marianne Williamson - In elke gemeenschap is er werk aan de winkel. In elke natie zijn er wonden te genezen. In elk hart is er de macht om het te doen.
In elke gemeenschap is er werk aan de winkel. In elke natie zijn er wonden te genezen. In elk hart is er de macht om het te doen. van : Marianne Williamson
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise In elke gemeenschap is er werk aan de winkel. In elke natie zijn er wonden te genezen. In elk hart is er de macht om het te doen.
- Marianne Williamson Citaten.NET