• Markies de Sade Maak voor altijd een einde aan de gruweldaad van de doodstraf, want de wet die een mens van zijn leven beroofd is onpraktisch, onrechtvaardig en ontoelaatbaar.
    Origineel: Anéantir pour jamais l'atrocité de la peine de mort, parce que la loi qui attente à la vie d'un homme est impraticable, injuste, inadmissible.
    Bron: La Philosophie dans le Boudoir (1791) p.121
    Markies de Sade
    Franse aristocraat, schrijver, politicus en filosoof 1740-1814
    - +
     0
Laden...
Markies de Sade - Maak voor altijd een einde aan de gruweldaad van de doodstraf, want de wet die een mens van zijn leven beroofd is onpraktisch, onrechtvaardig en ontoelaatbaar.
Maak voor altijd een einde aan de gruweldaad van de doodstraf, want de wet die een mens van zijn leven beroofd is onpraktisch, onrechtvaardig en ontoelaatbaar. van : Markies de Sade
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Maak voor altijd een einde aan de gruweldaad van de doodstraf, want de wet die een mens van zijn leven beroofd is onpraktisch, onrechtvaardig en ontoelaatbaar.
- Markies de Sade Citaten.NET