• Martin Amis Wanneer een Engelse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuwe schrijfmachine. Als een Amerikaanse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuw leven.
  Origineel: When success happens to an English writer, he acquires a new typewriter. When success happens to an American writer, he acquires a new life.
  Bron: The Moronic Inferno and Other Visits to America (1987) Kurt Vonnegut
  Martin Amis
  Britse schrijver 1949-2023
  Martin Amis
  - +
   0
Martin Amis - Wanneer een Engelse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuwe schrijfmachine. Als een Amerikaanse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuw leven.
Wanneer een Engelse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuwe schrijfmachine. Als een Amerikaanse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuw leven. van : Martin Amis
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Wanneer een Engelse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuwe schrijfmachine. Als een Amerikaanse schrijver succes boekt dan krijgt hij een nieuw leven.
- Martin Amis Citaten.NET