• Martin Amis Men kan de tijd op verschillende manieren doden, maar het hangt altijd af van het soort tijd dat men doodt: sommige tijd kan men niet niet doden, het is onsterfelijk.
  Origineel: You can kill time in a number of ways but it always depends on the kind of time you're fighting: some time is unkillable, immortal.
  Bron: Geld: afscheidsbrief van een zelfmoordenaar p.243
  Martin Amis
  Britse schrijver 1949-2023
  Martin Amis
  - +
  -2
Laden...
Martin Amis - Men kan de tijd op verschillende manieren doden, maar het hangt altijd af van het soort tijd dat men doodt: sommige tijd kan men niet niet doden, het is onsterfelijk.
Men kan de tijd op verschillende manieren doden, maar het hangt altijd af van het soort tijd dat men doodt: sommige tijd kan men niet niet doden, het is onsterfelijk. van : Martin Amis
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Men kan de tijd op verschillende manieren doden, maar het hangt altijd af van het soort tijd dat men doodt: sommige tijd kan men niet niet doden, het is onsterfelijk.
- Martin Amis Citaten.NET