• Michel Houellebecq Het is in de relatie tot anderen waardoor iemand zich van zichzelf bewust wordt; dat is wat de relatie met anderen ondraaglijk maakt.
  Origineel: C’est dans le rapport à autrui que l’on prend conscience de soi ; c’est bien ce qui rend le rapport à autrui insupportable.
  Bron: Plateforme
  Michel Houellebecq
  Frans schrijver (ps. van Michel Thomas) 1958-
  Michel Houellebecq
  - +
  +23
Laden...
Michel Houellebecq - Het is in de relatie tot anderen waardoor iemand zich van zichzelf bewust wordt; dat is wat de relatie met anderen ondraaglijk maakt.
Het is in de relatie tot anderen waardoor iemand zich van zichzelf bewust wordt; dat is wat de relatie met anderen ondraaglijk maakt. van : Michel Houellebecq
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Het is in de relatie tot anderen waardoor iemand zich van zichzelf bewust wordt; dat is wat de relatie met anderen ondraaglijk maakt.
- Michel Houellebecq Citaten.NET