• Otto von Bismarck Een voordeel van ouder worden is dat je onverschillig wordt voor haat, beledigingen en laster, terwijl de ontvankelijkheid voor liefde en welwillendheid groter wordt.
    Origineel: Es ist ein Vorteil des Altwerdens, daß man gegen Haß, Beleidigungen, Verleumdungen gleichgültig wird, während die Empfänglichkeit für Liebe und Wohlwollen stärker wird.
    Otto von Bismarck
    Duits staatsman en premier 1815-1898
    Otto von Bismarck
    - +
    +3
Otto von Bismarck - Een voordeel van ouder worden is dat je onverschillig wordt voor haat, beledigingen en laster, terwijl de ontvankelijkheid voor liefde en welwillendheid groter wordt.
Een voordeel van ouder worden is dat je onverschillig wordt voor haat, beledigingen en laster, terwijl de ontvankelijkheid voor liefde en welwillendheid groter wordt. van : Otto von Bismarck
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun Een voordeel van ouder worden is dat je onverschillig wordt voor haat, beledigingen en laster, terwijl de ontvankelijkheid voor liefde en welwillendheid groter wordt.
- Otto von Bismarck Citaten.NET