• Philip Roth Je hebt een geweten, en een geweten is een waardevol iets, maar niet wanneer het je laat denken dat je verantwoordelijk bent voor wat ver buiten het bereik van je verantwoordelijkheid ligt.
    Origineel: You have a conscience, and a conscience is a valuable attribute, but not if it begins to make you think you were to blame for what is far beyond the scope of your responsibility.
    Philip Roth
    Amerikaans schrijver 1933-2018
    Philip Roth
    - +
    +3
Laden...
Philip Roth - Je hebt een geweten, en een geweten is een waardevol iets, maar niet wanneer het je laat denken dat je verantwoordelijk bent voor wat ver buiten het bereik van je verantwoordelijkheid ligt.
Je hebt een geweten, en een geweten is een waardevol iets, maar niet wanneer het je laat denken dat je verantwoordelijk bent voor wat ver buiten het bereik van je verantwoordelijkheid ligt. van : Philip Roth
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Je hebt een geweten, en een geweten is een waardevol iets, maar niet wanneer het je laat denken dat je verantwoordelijk bent voor wat ver buiten het bereik van je verantwoordelijkheid ligt.
- Philip Roth Citaten.NET