• Prince Charles Klimaatverandering moet worden gezien als de grootste uitdaging voor de mens en moet in het Verenigd Koninkrijk als een veel grotere prioriteit worden behandeld.
  Origineel: Climate change should be seen as the greatest challenge to face man and treated as a much bigger priority in the United Kingdom.
  Prince Charles
  Prins van Wales 1948
  Prince Charles
  - +
   0
Laden...
Prince Charles - Klimaatverandering moet worden gezien als de grootste uitdaging voor de mens en moet in het Verenigd Koninkrijk als een veel grotere prioriteit worden behandeld.
Klimaatverandering moet worden gezien als de grootste uitdaging voor de mens en moet in het Verenigd Koninkrijk als een veel grotere prioriteit worden behandeld. van : Prince Charles
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Klimaatverandering moet worden gezien als de grootste uitdaging voor de mens en moet in het Verenigd Koninkrijk als een veel grotere prioriteit worden behandeld.
- Prince Charles Citaten.NET